Op deze website vind je uitstekende vriezers en koelkasten voor in de professionele keuken. Een chef kok heeft ze nodig om hun gerechten mee te bereiden naast de meest verse ingrediënten en recepten. Ook hun merken dat er steeds meer mensen een gezonde maaltijd wensen. We delen graag tips om een gezonde maaltijd te maken in een restaurant.
Een goede planning
Het is belangrijk om een goede planning te maken om een gezond maaltje te maken. Een chef kok weet natuurlijk perfect om een goede maaltijd te bereiden. De planning is voor hem een peuleschil. Het is een kwestie van een goede mise en place (de voorbereiding) en het koken op zichzelf. Door op het juiste moment te starten met koken komt het gerecht lekker warm op tafel. De kunst is natuurlijk om het voor een grote groep tegelijk warm te serveren.
De juiste ingrediënten
Alles start met het kopen van de beste ingrediënten en om ze goed te bewaren. Door de beste ingrediënten is het mogelijk om een heerlijk gerecht te maken. Het gaat natuurlijk om gezonde ingrediënten. Het is belangrijk om niet te beknibbelen op de ingrediënten. Een slechte kwaliteit aardappel of vlees zal zorgen voor een slecht gerecht. Daarentegen is het koken met gezonde en verse groenten die goed zijn een plezier voor de chef kok.
Vers bereiden
Het is belangrijk om de ingrediënten vers te gebruiken. Een goede koelkast of vriezer helpt hier natuurlijk bij. Door echter de ingrediënten dagvers te gebruiken is het mogelijk om een geweldige maaltijd op tafel te toveren. De chef kok zal graag met deze groenten, fruit, vlees of kip aan het werk gaan. Ook met vis is het mogelijk om een gezonde maaltijd te bereiden. Veel chef koks zullen genieten van de verschillende verse ingrediënten om hier hun gerechten mee te bereiden.